Cégtörténet

A tevékenységunk 1992-ben magánvállalkozásként indult, s két év kemény piaci munka eredményeként 1994-ben már mint

NÍVÓ-FLEX KFT


jelentünk meg a hazai és a nemzetközi piacon. Kezdetben főképpen hidraulikus féktömlők gyártásával foglalkoztunk,mellyel méltó elismertséget, és komoly megrendeléseket realizálhattunk. A fejlődés ezeknek a piaci trendeknek megfelelően már egyenes út volt a ma gyártott és forgalmazott főbb termékcsaládjaink kialakításához. Ennek eredménye az,hogy a keresett termékeink a

-Gumifékcső- és Fémfékcsövek
-Légféktömlők
-Flexibilis üzemanyagtömlők
-Résolajvezetékek
-Hidraulikatömlők
-Diesel adagoló nyomócsövek


valamint sok más egyedi a , fenti profilba vágó egy-két darabos termék. / versenysport féktömlői, hadiipari különleges vezérlő és működtető csőrendszerek, stb.../

A kezdeti 30 négyzetméter hamar kevésnek bizonyult,így jelenleg 200 négyzetméteres műhelyben és 100 négyzetméteres raktárhelyiségben folytatjuk tevékenységünket.

Az Európai Unió ipari és gazdasági kihívásainak, a különleges elvárásoknak - már több éve - a szolgáltatás és termelés minden szintjén - megfelelünk.

Számunkra természetes, hogy Ön nem akar raktározni, a pénzéért minőséget és élettartamot valamint garanciákat vár...

A sorozatgyártású termékek előállításán kívül vállaljuk az esetleges egyedi, vagy speciális igények kielégítését és a minta utáni gyártást is. Nagybani megrendelőink igényeit rendszeres szállítással határidőre teljesítjük, a helyben történő kiszállítást saját költségünkre végezzük.

Amennyiben a távolság miatt személyes vásárlásra nincs lehetőség, megrendelés esetén termékeinket postai úton 24 óra alatt, az ország bármely részébe eljuttatjuk.

Termékeink döntő része jelenleg, hazai piacon kerül értékesítésre. Az általunk gyártott termékek megbízhatósága, kifogástalan minősége folytán megrendeléseink folyamatosan növekednek.

Export piacok kialakításán is dolgozunk, így Ausztriában, Szlovákiában, Litvániában, Romániában és Szerbiában már megtalálhatók termékeink, bizonyítva, hogy a NÍVÓ-FLEX KFT. folyamatosan képes, a vevők és az alkalmazandó EU jogszabályok követelményeinek is megfelelő termékeket szolgáltatni.

Reméljük, hogy hamarosan Ön is megelégedett megrendelőink közé fog tartozni.

Bejelentkezés

Kosár

A kosár üres!

Utolsó hozzászólások

Fém fékcsövek M 5mm

Bertalan: Személyes átvétel lehtséges? ->

Külső-Belső menetes közcsavarok

Zolvik Kft.: Olyan közcsavart keresek,amely 19-es hatszögből készült, 10 mm hosszan M16x1,5 külső menetes, a furatban pedig átmenő M 10x1,5 menet van. Teljes hossza 17 mm. 20 db-ra lenne szükségem. ->

M 18 X 1,5 menetes csatlakozóval

szabopal49: Személyesen megyek érte és készpénzzel fizetek. ->

Külső-Belső menetes közcsavarok

istike: Egy nagyon korrekt,gyors, olcsó Webárúház!!!!!!!!!! M indenkinek csak ajánlani tudom!!! ->

Külső-Belső menetes közcsavarok

istike: 3 hete vadászok ilyen közcsavarra!!!!!! Ha Önöknek van akkor,megmentőim!! ->

2013 Nívó-Flex Kft.© Készítette: Prizma Kft.