Rendelési információk

Az Ön megrendelését a(z) Cég teljesíti, melynek üzemeltetője az Nívó-flex Kft. A Cég webáruházból a termékek között szabadon válogathat, majd vásárolásra a regisztrációs adatok megadása után van lehetőség. Az áruház magyar nyelven szolgáltat információkat. A Nívó-flex Kft. a birtokába jutott adatokat bizalmasan kezeli, kizárólag a rendelések teljesítéséhez használja fel, semmilyen formában nem adja azt tovább harmadik félnek.

Megrendelni azokat a termékeket tudja, amelyeket a kosárba tesz. A megrendelés leadását követően visszaigazoló e-mailt küldünk a termékek értékéről és a szállítási költségről. Megrendelése ekkortól automatikusan életbe lép. Az árucikkek mellett feltüntetett ár nem tartalmazza az általános forgalmi adót.

A megrendelés leadásával szerződés jön létre a fogyasztó, mint megrendelő és a Nívó-flex Kft. Cég webáruház, mint szállító között, amely írásbeli szerződésnek minősül. A megrendelések utólag is hozzáférhetőek és visszakereshetőek.

Szállítási feltételek, határidők

A Nívó-flex Kft. az árucikkeket a vásárlóhoz a legrövidebb időn belül juttatja el a megrendelés leadását és annak visszaigazolását követően.

Az árucikkek cseréje

Amennyiben az átvett árucikk hibás vagy sérült, azt díjmentesen kicseréljük. Ha a cserére valamilyen ok miatt nincs lehetőség, akkor a teljes vételár visszafizetésre kerül. Az áru cseréje kizárólag az eredeti csomagolás és a mellékelt okmányokkal (számla) lehetséges. Amennyiben az áru nem rendeltetésszerű használat közben sérült meg, arra nem tudunk visszatérítést adni. A megrendelt árut csak akkor vegye át, ha a csomagolás sértetlen.

Termék képek

A termékeknél a képek csak illusztrációk.

Szállítási Információk

Futárszolgálattal, utánvételes küldeményként, a szállítási díj egységesen:
1980 Ft/csomag

Adatvédelmi tájékoztató

A Nívó-Flex Kft elegettéve az EU adatvédelmi rendeletének /GDPR/, ha az alábbi linkre kattint megtekintheti cégünk Adatvédelmi Tájékoztatóját amely az Önök Adatainak védelmében készült.

Adatvédelmi tájékoztató részletei (PDF)Szükség esetén Acrobat Reader letöltése

Bejelentkezés

Kosár

A kosár üres!

Utolsó hozzászólások

Fém fékcsövek M 5mm

Bertalan: Személyes átvétel lehtséges? ->

Külső-Belső menetes közcsavarok

Zolvik Kft.: Olyan közcsavart keresek,amely 19-es hatszögből készült, 10 mm hosszan M16x1,5 külső menetes, a furatban pedig átmenő M 10x1,5 menet van. Teljes hossza 17 mm. 20 db-ra lenne szükségem. ->

M 18 X 1,5 menetes csatlakozóval

szabopal49: Személyesen megyek érte és készpénzzel fizetek. ->

Külső-Belső menetes közcsavarok

istike: Egy nagyon korrekt,gyors, olcsó Webárúház!!!!!!!!!! M indenkinek csak ajánlani tudom!!! ->

Külső-Belső menetes közcsavarok

istike: 3 hete vadászok ilyen közcsavarra!!!!!! Ha Önöknek van akkor,megmentőim!! ->

2013 Nívó-Flex Kft.© Készítette: Prizma Kft.